Miten vohveliraudan kaivaminen esiin kaapista voikin olla niin 'vaikeaa'? Olen jo monen viikon ajan aikonut tehdä vohveleita, mutta en ole saanut aikaiseksi ottaa rautaa esiin. Tänään päätin kuitenkin tarttua toimeen ja paistoin vohveleita. Ja kyllä kannatti, oli tosi hyvää pitkästä aikaa!

Rapeat vohvelit

-3 kananmunaa
-1 purkki kermaviiliä
-3½ dl vehnäjauhoja
-2 tl leivinjauhetta
-1/4 tl suolaa
-2 tl sokeria
-1 dl juoksevaa margariinia
-2 dl vettä tai maitoa

Vatkaa kananmunat kevyesti kulhossa ja lisää joukkoon kermaviili. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kananmunien ja kermaviilin joukkoon. Lopuksi lisää vesi/maito ja juokseva margariini. Paista rapeiksi vohveliraudalla.

383338.jpg