Täytetty jauhelihamureke

-400 g jauhelihaa
-1 kauraleipäviipale
-n. ½-1 dl vettä
-2 kananmunaa
-1 tl suolaa
-mausteita oman maun mukaan
-ketsuppia ja sinappia

-1-2 tomaattia
-n. 150 g juustoraastetta

Murskaa leipä muruksi ja turvota hetken aikaa vedessä. Sekoita keskenään jauheliha, kananmunat, mausteet, turvotettu leipä (kaada ylimääräinen vesi pois) ja n. 1/3 juustoraasteesta. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille levyksi. Laita levyn keskiosaan juustoraaste ja pilkostetut tomaatit, ja kääri jauhelihataikina täytteiden päälle. Ripottele murekkeen pinnalle hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 40-60 minuuttia, kunnes mureke on kypsä.

Lisänä söimme perunamuusia ja Kruunusekoituksen kasviksia.
512321.jpg