Heti näin aluksi kiitokset kaikille kävijöille: 35 000 kävijän raja on näemmä eilen rikkoutunut. :) Kiitos, että jaksatte käydä ja kommentoida!

Sitten asiaan. Tässä ohje meidän perheen suosikkilasagneen, joka ei ole ihan perinteinen lasagne. Tähän ei nimittäin tule tomaattikastiketta eikä varsinaista juustokastiketta. Koskenlaskijajuusto tuo lasagneen mukavan täyteläisen maun. Myös broilerisuikaleista tehtynä tämä lasagne on hyvää.

Helppo koskenlaskijalasagne

-400 g jauhelihaa
-suolaa ja muita mausteita oman maun mukaan

-n. 10-12 dl vettä
-2 rkl vehnäjauhoja + rasvaa
-1 lihaliemikuutio
-2 rkl sinappia
-2 rkl ketsuppia
-grillausmaustetta
-½ pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa

-lasagnelevyjä
-juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja mausta se haluamallasi tavalla. Ruskista vehnäjauhot pienessä rasvamäärässä kattilassa, ja lisää vesi. Sekoita hyvin. Lisää ruskistettu jauheliha, lihaliemikuutio, sinappi, ketsuppi ja grillausmauste. Pilko koskenlaskija pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.
Lado lasagnevuokaan vuorotellen ensin kastiketta, sitten lasagnelevyjä, sitten kastiketta jne. Tee 3-4 kerrosta siten, että päällimmäisenä on kastikekerros. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennnen tarjoilua.

548766.jpg