Päivitykset ovat jääneet viimeisen viikon aikana välistä sairastelun ja kirjoituksiin valmistautumisen vuoksi. Tänään etsin koneeltani erästä kuvaa, kun sattumalta kuvan tästä ruoasta. Olenkin unohtanut laittaa reseptin tästä tänne blogiini, joten tässäpä se. :) Alkuperäisen ohjeen näin muistaakseni Ruokala-ohjelmassa, mutta muutin sitä hieman.

Porsaan ulkofileet sipuli-appelsiinitäytteellä

-porsaan ulkofileetä (kaksi pihviä/ruokailija)
-2 sipulia
-2 appelsiinia
-suolaa
-mausteita oman maun mukaan (itse laitoin grillausmaustetta ja pippurisekoitetta)

Leikkaa ulkofileestä tasaisen kokoisia viipaleita. Kuorittuasi appelsiinit, leikkaa lohkoista kalvo pois ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuullota kevyesti sipuli ja appelsiinipalat paistinpannulla. Voit myös halutessasi paistaa ulkofileitä hieman pannulla, jotta ne saavat kauniin värin.
Mausta ulkofileepihvit. Annostele sipuli-appelsiinitäytettä pihvin päälle ja laita toinen pihvi täytteen päälle kanneksi. Kiinnitä pihvit kiinni toisiinsa cocktailtikuilla (muista pitää tikkuja vedessä ennen uuniin laittoa!) ja levitä vielä päälle sipuli-appelsiinitäytettä. Paista pihvit uunissa. En muista enää ollenkaan, kauanko pidin pihvejä itse uunissa, mutta luulisin, että 200 astetta ja n. 40 minuuttia oli käyttämäni aika.

436426.jpg