Apetit Kruunusekoitus -pakastekasvispussissa oli herkullisen kuuloisen kruunu-juusto-vihannespaistoksen resepti. Päätin lisätä seokseen vähän enemmän sisältöä laittamalla mukaan broilerinrintaleikkeitä ja parsakaalta. Kuva on huono, tarkoitukseni ei ollut edes laittaa tätä reseptiä tänne, mutta viime hetkellä ennen syömistä nappasin kuitenkin kuvan. Ruoka oli niin meidän perheen mieleen, että laitan nyt ohjeen tännekin.

Koskenlaskijabroileri

-3-4 marinoitua broilerin rintaleikettä
-½ pss (150 g) kruunuvihannessekoitusta
-½ pss (100 g) pakasteparsakaalta
-½ pkt (n. 125 g) Koskenlaskija-sulatejuustoa
-2½ dl ruokakermaa
-vettä
(-½ tl suolaa)

Kaada ruokakerma kattilaan ja anna lämmetä miedolla lämmöllä. Lisää sulatejuusto palasina ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Sekoita broilerinrintafileet ja kasvikset uunivuoassa ja kaada päälle kermajuustoseos. Lisää vettä haluamasi määrä (itse laitoin melko reilusti, että broiskut ja kasvikset peittyivät). Paista 200 asteessa n. 50-60 minuuttia. Tarjoa riisin tai pastan kera.

446069.jpg