Suklaiset kaurapalat

-2 1/4 dl juoksevaa margariinia

-8 dl kaurahiutaleita
-1/4 tl suolaa
-1 dl sokeria
-2-3 rkl siirappia

Kuorruteeseen:
-suklaata

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään, ja levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunissa 20-30 minuuttia, kunnes levyn pinta on kauniin kullanruskea. Leikkaa levy neliöiksi heti uunista otettaessa, ja anna palojen jäähtyä pellillä kokonaan ennen kuorrutteen levittämistä.

Kuorrute: Sulata suklaa (itse käytin Fazerin Mini-Pätkistä) vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Levitä sulanut suklaa varovaisesti kaurapalojen päälle tai kasta kaurapaloja yksitellen suklaassa.

370365.jpg

Tässä vielä kuva kuorrutetusta ja tavallisesta kaurapalasta. Kuorrutus itsessään ei vain niin hyvin valitettavasti näy. Kaikki muut kuorrutetut palaset oli jo syöty, kun otin kuvan, joten tämä oli viimeinen kuorrutettu palanen.
370380.jpg