sunnuntai, 9. syyskuu 2007
Persikka-kanelipiirakka
Persikka-kanelipiirakka
Pohja:
-2 kananmunaa
-1 dl sokeria
-2 dl vehnäjauhoja
-2 rkl perunajauhoja
-2 tl leivinjauhetta
-100 g juoksevaa margariinia
Täyte:
-1 prk (200 g) kermaviiliä
-2 kananmunaa
-n. ½ dl sokeria
-2 tl vaniljasokeria
-1 tl kanelia
-1 tlk (n. 400 g) säilykepersikoita
Pohja: Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahdon joukkoon jauhot ja leivinjauhe sekä lopuksi margariini. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan.
Täyte: Sekoita keskenään täytteen aineet persikoita lukuunottamatta. Kaada seos pohjataikinan päälle ja asettele päälle viipaloidut säilykepersikat. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.