Vihdoinkin sain aikaiseksi kokeilla Julien blogista jo aikoja sitten bongaamaani ohjetta, eli lämpimiä voileipiä joihin muotoillaan päälle jauhelihapihvit ja paistetaan uunissa. Nämä olivat tosi hyviä! Suuri kiitos Julielle herkullisesta ohjeesta!

Tein siis tavallisin jauhelihapihvitaikinan (ilman ohjeessa mainittua porkkanaa), ja muotoilin taikinan pihveiksi voideltujen paahtoleipäviipaleiden päälle. Paistoin 200 asteisessa uunissa n. 25 minuutin ajan.
 
Lisänä keitettyä kananmunaa, säilykepersikkaa sekä pastabroilerisalaattia (kurkkua, tomaattia, penne-pastaa ja broileria - lähikaupan jäävuorisalaattivalikoima oli sen verran huonon näköistä, että jätin salaatit kaupan hyllylle). Oli kyllä täyttävä ja herkullinen annos.

922757.jpg