Helppoa, mutta silti tosi herkullista! Tuoreet tomaatit voi toki korvata tomaattimurskalla. Itse en kaupan tomaattimurskasta pidä, joten sen vuoksi käytän tässä tuoreita tomaatteja.

Spagettijauhelihapata

-400 g jauhelihaa
-suolaa + muita mausteita
-½-1 lihaliemikuutio
-1 sipuli
-½ pss herne-maissi-porkkanasekoitusta
-2 tomaattia
-2-4 dl vettä
-spagettia

Kuullota sipuli. Ruskista jauheliha, mausta se haluamallasi tavalla ja lisää joukkoon kuullotetut sipulit ja hemapo-seos. Soseuta tomaatit ja lisää ne joukkoon. Kaada vesi ja odota, että se alkaa kiehumaan. Lisää sitten pätkityt spagetit ja anna kiehua n. 15 minuuttia, kunnes liika vesi on haihtunut pois ja spagetit ovat kypsiä.

819484.jpg