sunnuntai, 8. heinäkuu 2007
Kanariisivuoka
Kanariisivuoka
-4 marinoitua broilerin rintafileeleikettä
-3 dl pitkäjyväistä riisiä
-5 dl vettä
-1 kanaliemikuutio
-2 dl ruokakermaa
-2 perunaa
-2 porkkanaa
-1 sipuli
-100 gr kesäkurpitsaa
(-1 tl suolaa)
Keitä kattilassa vesi ja sekoita sen joukkoon kanaliemikuutio. Kaada riisit uunivuoan pohjalle ja lisää päälle pieniksi paloiksi pilkotut perunat, porkkanat, sipuli ja kesäkurpitsa. Laita päälle broiskun rintafileet. Kaada päälle kanaliemi sekä ruokakerma ja sekoita kevyesti, jotta neste pääsee kaikkialle uunivuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa yhden tunnin ajan välillä sekoittaen. Lisää tarvittaessa nestettä.