maanantai, 12. maaliskuu 2007
Koskenlaskijabroileri
Koskenlaskijabroileri
-3-4 marinoitua broilerin rintaleikettä
-½ pss (150 g) kruunuvihannessekoitusta
-½ pss (100 g) pakasteparsakaalta
-½ pkt (n. 125 g) Koskenlaskija-sulatejuustoa
-2½ dl ruokakermaa
-vettä
(-½ tl suolaa)
Kaada ruokakerma kattilaan ja anna lämmetä miedolla lämmöllä. Lisää sulatejuusto palasina ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Sekoita broilerinrintafileet ja kasvikset uunivuoassa ja kaada päälle kermajuustoseos. Lisää vettä haluamasi määrä (itse laitoin melko reilusti, että broiskut ja kasvikset peittyivät). Paista 200 asteessa n. 50-60 minuuttia. Tarjoa riisin tai pastan kera.