Tomaattinen broileriperunavuoka

-4 kpl broilerin marinoimatonta rintaleikettä
-6-8 perunaa (riippuen syöjämäärästä)
-1 prk (500g) Pirkan yrttitomaattimurskaa
-ripaus suolaa
-vettä
(-muutama ruokalusikallinen ruokaöljyä)


Kuori perunat ja leikkaa ne neljään osaan veneperunoiksi. Lisää ne ja broilerit vuokaan. Kaada päälle tomaattimurska. Yrttitomaattimurskan voi toki korvata tavallisella tomaattimurskalla ja lisätä mitä mausteita itse haluaa. Lisää suola. Kaada vuokaan vettä niin, että perunat ja kana peittyvät. Jos haluat, lisää vähän ruokaöljyä aineksien joukkoon. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa kahden tunnin ajan.
Muista sekoittaa välillä, etteivät perunat ja broiskut pala pohjaan. Mikäli vuoka näyttää kuivuvan, lisää hiukan vettä.

319985.jpg

--
Tämän ohjeen olen joskus löytänyt internetistä. Se on vallan helppo valmistaa, vaikeinta onkin odottaa ruoan valmistumista. ;) Ruoka näet tuoksuu uunissa ollessaan mielettömän herkulliselle!