Tämän ohjeen pohjan olen joskus löytänyt Valion sivuilta. Olen kuitenkin muuttanut muutamia kohtia siitä.

Kinkkujuustosarvet (n. 10-12 kpl)

-2 dl vettä
-1 pussi kuivahiivaa
-1 rkl sokeria
-n. ½ tl suolaa
-5-7 dl vehnäjauhoja (laitan jauhoja aina niin paljon, että taikina ei ole enää löysää)
-½ dl juoksevaa margariinia
-täytteeksi kinkkusuikaleita ja juustoraastetta
-voiteluun yksi kananmuna

Sekoita aineet keskenään ja anna taikinan nousta vedottomassa paikassa parikymmentä minuuttia. Tämän jälkeen halkaise taikina kahtia, ja leivo molemmista taikinapalloista n. 30 cm halkaisijaltaan olevat levyt. Leikkaa levyt kuudeksi kolmioksi ja laita kolmioiden keskelle täytteet. Kääri kolmiot sarviksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Laita sarvet liinan alle nousemaan vielä hetkeksi ja voitele ne kananmunalla ennen uuniin laittamista. Paista sarvia 225 asteessa n. 10 minuutin ajan.

283243.jpg