Jauhelihaspagettivuoka

-n. 400 grammaa jauhelihaa (riippuu syöjien määrästä!)
-1 pussi Pirkka-vihannessekoitusta
-Rakettispagettia

-Tomaattimurskaa
-Ruokakermaa
-Juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja mausta se oman makusi mukaan. Laita maustettu jauheliha odottamaan vuokaan. Kuullota vihanneksia hetken aikaa paistinpannulla ja lisää jauhelihan joukkoon. Keitä rakettispagetit melkein kypsiksi (itse keitin n. 5½min) ja lisää ne myös vuokaan.
Sekoita joukkoon loraus tomaattimurskaa (alle ½ desiä, ettei tule liian tomaattista) sekä hieman ruokakermaa. Ripottele päälle juustoraastetta.
Pistä vuoka uuniin 200 asteeseen n. 25-30 minuutiksi (varo ettet pidä liian kauaa, ettei ruoka kuivu!).

238809.jpg